Dhikri Ditor
(Albanian)

Short Summary

Dhikri Ditor

Përkujtime dhe Lutje Autentike nga i Dërguari i Allahut ﷺ

  • Dhikri i Mëngjesit dhe i Mbrëmjes
  • Dhikri para Gjumit
  • Dhikri pas Namazit
  • Dhikri para veprimeve të Tjera
  • Dhikri i Përgjithshëm

 

Do you have experience in Tarbiyah & Taʿlīm?

Would you like to contribute?

Get in touch by emailing [email protected]

Get in touch

Title

Go to Top